Šampiňónové vežičky

redakcia - fotkaredakcia, 26. júla 2009
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

8 ks
4 plátky
4 plátky
2 ks
8 plátkov
8 ks




Postup

  1. 1

    Šampiňóny očistíme a oddelíme nožičky od hlavičiek. Do hlavičiek postupne naukladáme slaninu, koliesko paradajky, šunku a navrch položíme nožičku.

  2. 2

    Všetko uchytíme špajľou a zakryjeme plátkom syra a na špic pridáme ananás. Na tenko vyvaľkané cesto rozdelíme na 8 častí a zabalíme doň v tvare vežičiek huby, potrieme žĺtkom a pečieme do zlatista asi 30 minút.

  3. 3

    Ako prílohu podávame pečené zemiaky alebo hranolčeky a ako oblohu ananás, ktorý zostal.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia