mamatata2 mamatata2 18. januára 2012 o 18:43 Čerstvé šampiňóny som ešte nejedla, stojí za vyskúšanie. @zareaguj Pekný komentár
llilla llilla 19. januára 2012 o 10:38 ja ich jem bezne :) ked mam na nieco chut, tak si jeden nakrajam na platky a schrumem :)) @zareaguj Pekný komentár
renulienka renulienka 24. januára 2012 o 10:03 ..idem spravit ako teplu verziu so zemiackami na obed.. @zareaguj Pekný komentár
renulienka renulienka 24. januára 2012 o 20:24 ...dobre bolo, aj ostalo nastudeno ako pomazanka na chlebik paprndeklovy zajtra na ranajky... @zareaguj Pekný komentár
3sandra3 3sandra3 25. januára 2012 o 20:46 dobrá nátierka... alebo aj toto: diva.aktuality.sk/recept/31174/sampinonove-tofu/... @zareaguj Pekný komentár
Diskusia k receptu