Foto: valina
je čas vianoc a aj taká to ryba by mohla byť na vianočnom stole
10-15
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1/2 kg |
|
1 konzerva |
|
5 ks |
|
3 ks |
|
200 g |
|
1 pohár |
|
|
|
|
|
Na ozdobu : | |
1 ks |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
1 ks ľadový šalát |
|
2 ks |
|
10 ks na oči |
|
Postup
-
1
Zo zemiakov, zeleniny, vajíčok, sálami a tatárskej omáčky pripravíme šalát, ktorý Uložíme na guľatú misu v tvare ryby.
- 2
Šalátovú uhorku prerežeme na pozdĺž, potom na pol kolieska a ryby začneme obkladať. Z konca uhorku urobíme chvost a hlavu, ktorú kolieskami mrkvy a klinčekov ozdobíme.
- 3
Ostatná ozdoba ostáva na každého, ako to ozdobí a akú má fantáziu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu