Šalátová ryba

valina - fotkavalina, 1. decembra 2012
Šalátová ryba
Foto: valina

je čas vianoc a aj taká to ryba by mohla byť na vianočnom stole

10-15
porcií
60 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2 kg
1 konzerva
5 ks
3 ks
200 g
1 pohár
Na ozdobu :
1 ks
1 ks
2 ks
1 ks ľadový šalát
2 ks
10 ks na oči

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zo zemiakov, zeleniny, vajíčok, sálami a tatárskej omáčky pripravíme šalát, ktorý Uložíme na guľatú misu v tvare ryby.

  2. 2

    Šalátovú uhorku prerežeme na pozdĺž, potom na pol kolieska a ryby začneme obkladať. Z konca uhorku urobíme chvost a hlavu, ktorú kolieskami mrkvy a klinčekov ozdobíme.

  3. 3

    Ostatná ozdoba ostáva na každého, ako to ozdobí a akú má fantáziu.

Diskusia k receptu

15 komentárov k receptu
Že by som veku 65 rokov prvý raz v živote jedla na Štedrý večer rybu? Lebo toto je asi jediná ryba, ktorú by som bola ochotná zjesť.
krásne to vyzerá.-))) videla som tento recept na jednej stránke a počas leta, keď som mala za vagón uhoriek som na to zabudla...no chválim tvoju šikovnosť...) ))počkám na leto, keď zarodia moje uhorky...

Pridaj komentár k receptu: