Tento nakyp robim dost casto hlavne cez vikendy .Dost sa lisi od ostatnych tak skuste nam velmi chuti.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryzu varime do meka az je takmer rozvarena ,pridame stipku soly a cukor podla chuti kto ake lubi mi mame radi co najsladsie .
- 2
Uvarime si husty puding ,tiez osladime podla chuti .este do horucej ryze vlejeme puding a dokladne premiesame .moze pridat aj vanilinovy cukor ,pekne to potom vonia
- 3
Na tanier si dame kopcek ryzoveho nakypu poukladame ananasovy kompon polejeme stavou a ozdobime slahackou .,............................................................................................................Skoda ze to nemam nafotene je to moj prvy recept ktory som tu pridala taze chibicky sa urcite najdu .
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Recept mi skôr pripomína ryžovú kašu ako nákyp ale môže to byť dobré. Jednoduché, ľahké, rýchle - prečo nie?
Aj ked je to o varení,tak by sa malo písať správne.
Stane sa ,že sa niekto pomýli,ale nie až tak okato a ešte sa na konci ospravedlní,namiesto toho aby si chyby opravila.
Admini by si to mohli všímať a nechať rcp.na opravu.
kto je znalec pravopisu-možno pre nešikovnosť má prázdnu misu..
a zas kto v kuchyni je šikovný-v pravopise môže byť omylný..
nikto nevie všetko..
netráp sa-milé dietko..
s chuťou sa pravopis aj nové recepty uč....
..a bude lepšie..:-))