Ryžové rolky so zeleninovou plnkou
Tomáš Szabados
kuchár boutique hotela Mama´s v Bratislave, 23. februára 2012
kuchár boutique hotela Mama´s v Bratislave, 23. februára 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Do misky alebo hrnca nalejeme studenú vodu, vložíme do nej ryžový plátok, aby zmäkol. Na stôl pripravíme mokrú bavlnenú utierku, na ktorú položíme mokrý, mierne zmäknutý ryžový plátok.
- 2
Do tretiny naplníme zeleninou, ktorú sme nakrájali na jemné pásiky, pridáme ryžové rezance. Zatočíme, kraje zohneme a dotočíme do konca.
- 3
Potom rozkrojíme šikmým rezom na polovicu. Podávame so sladkou čili omáčkou a limetkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Prikladam video ako sa to povodne robi v azii.
varecha.pravda.sk/recepty/krevety-v-ryzovom-papieri/5571-...