Tento šalátik je vynikajúci ku grilovanému mäsku. Ak ho raz vyskúšate, určite ho budete robievať častejšie ;)
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Z čínskej kapusty zrežeme spodnú časť. Jednotlivé listy opláchneme pod tečúcou vodou a necháme chvíľu odkvapkať. Kapustu nakrájame na rezance ( ja väčšinou vyrežem ten tvrdý stred-lepšie potom šalát chutí, aj suroviny lepšie spolu nažijú). Vložíme do misy.
- 2
Pridáme kukuricu z konzervy (najprv zlejeme vodu z nej ;) ).
- 3
Pridáme tatársku omáčku a dobre premiešame. Dáme aspoň na hodinku odležať v chladničke. Hotovo :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Aj tí, čo moc nejedia kukuricu, tento šalát veľmi obľubujú ;)
Ďakujem za priazeň a pridanie k obľúbeným...