Rýchly šalát z čínskej kapusty

kovacka86 - fotkakovacka86, 26. septembra 2012

Tento šalátik je vynikajúci ku grilovanému mäsku. Ak ho raz vyskúšate, určite ho budete robievať častejšie ;)

15 minút
príprava

Suroviny

1  alebo ľadový šalát
1
1




Postup

  1. 1

    Z čínskej kapusty zrežeme spodnú časť. Jednotlivé listy opláchneme pod tečúcou vodou a necháme chvíľu odkvapkať. Kapustu nakrájame na rezance ( ja väčšinou vyrežem ten tvrdý stred-lepšie potom šalát chutí, aj suroviny lepšie spolu nažijú). Vložíme do misy.

  2. 2

    Pridáme kukuricu z konzervy (najprv zlejeme vodu z nej ;) ).

  3. 3

    Pridáme tatársku omáčku a dobre premiešame. Dáme aspoň na hodinku odležať v chladničke. Hotovo :)

Diskusia k receptu

anykama
Kukurica v šalate ulahodí oku ,ale skuste narezať aj por ten ulahodí aj jazýčku.
kovacka86
Pór určite chutí, ale my tento šalát máme radi takto :)
Aj tí, čo moc nejedia kukuricu, tento šalát veľmi obľubujú ;)
bozulka
Šalátiky mám veľmi rada a teraz keď som sama robím často na večeru.Pridávam rôzne syry,mäso,vajíčko na tvrdo a vždy s oliv.olejom.

Ďakujem za priazeň a pridanie k obľúbeným...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia