Foto: rebeka14
Tento recept vznikol z dôvodu náhleho pocitu hladu a tak som rýchlo hľadala v chladničke čo by som s čím spojila,aby to aj Zobraziť celý popisTento recept vznikol z dôvodu náhleho pocitu hladu a tak som rýchlo hľadala v chladničke čo by som s čím spojila,aby to aj chutilo a hlavne zasýtilo.Možno tým niekoho tiež inšpirujem,že spojiť tuniaka s kuskusom je vhodná kombinácia.
príprava
Postup
-
1
V prvom rade potrebujete mať uvarený kuskus. Ten u nás ostal od obeda,ale príprava je dosť rýchla.Ja ho pripravujem tak,že si nasypem do nádoby kuskus koľko práve potrebujem..a zalejem horúcou vodou tesne nad povrch.Zavriem a nechám napučať.Potom už len dochutíte.Tu na Vareche som čítala,že niekto používa vývar.
- 2
Do misky si dáme tuniaka aj s nálevom...kto ako chce či už s olejom,alebo vo vlastnej šťave.Postupne pridáte kuskus, asi tak 6 -8 lyžíc,ale závisí len od vašej chuti.Dávala som tuniaka v oleji a ten bol dosť slaný,takže nebolo treba ani soliť. Nakoniec som pridala paradajky,reďkovku a čerstvý medvedí cesnak.Ozdobila som to lahôdkovým tofu a žeruchou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu