Foto: hrky
Preto rýchlojabko, lebo je to rýchly recept na chutný dezert
10
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Jabĺčka ošúpeme, očistíme a nastrúhame, alebo nakrájame nadrobno. Dáme dusiť, ochutíme vanilkovým cukrom a škoricou podľa chuti, kto koľko má rád.
- 2
Popri dusení jabĺčok si naukladáme do formy piškóty, na ktoré budeme striedavo dávať udusenú jablkovú hmotu. Ja som mala veľkú tortovú formu, takže mi vyšli iba dve poschodia. Končí sa navrchu piškótami, ktoré polejeme čokoládou.
- 3
Nakoniec dáme do chladu stuhnúť. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu