Foto: danculka
Keďže na,, Žiarskom ,,jarmoku som si kúpila valček na klepanie mäsa:)),bolo ho treba vyskúšať aj na niečo ine,ponúkam...
10 minút
príprava
príprava
12 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Rozmýšlala som,ako vyskúšať valček,tak vznikli tieto chuťovky, z lístkového cesta som si narobila v dlani guľky ..
-
2
tieto som prešla vaľčekom na mäsko ...
-
3
tieto kruhy som potrela vajíčkom a dala upiecť do ružova,niektoré som nenatierala aj tie boli bobré...
-
4
upečené som ozdobila ,,karičkou,, a to tak,že som odrezala začiatok črievka a dala som celé do cukrárenského vrecka a tlakom som zdobila,chuťovky...vrecko zostalo čisté...
-
5
po vrchu som posypala nakrájanú pažítku,predpokladám,že valček využijem aj na iné keksy...DOBRÚ CHUŤ!
Diskusia k receptu