vodnarka vodnarka 17. augusta 2013 o 09:15 Prosím, aký je objem kys. smotany? @zareaguj Pekný komentár
drahyjon drahyjon 17. augusta 2013 o 09:20 A netreba do toho pridať aj trochu vody? :-) Ďakujem. @zareaguj Pekný komentár
myskapetruska myskapetruska 17. augusta 2013 o 11:50 Nie voda tam vôbec nejde, smotana 250 ml.;) @zareaguj Pekný komentár
astheart astheart 17. augusta 2013 o 14:52 Dělávám s práškem do pečiva a s mlékem. Všechno od oka, těsto má být husté jako na litou buchtu. Vždycky jsou výborné. @zareaguj Pekný komentár
sevaldica sevaldica 17. augusta 2013 o 15:31 kolko kusov je z jednej davky, priblizne? @zareaguj Pekný komentár
myskapetruska myskapetruska 17. augusta 2013 o 17:46 Bolovich tak 25, ale menších @zareaguj Pekný komentár
anilah anilah 17. augusta 2013 o 19:15 stále robievam na kyslom mlieku+postruhane jablka. @zareaguj Pekný komentár
myskapetruska myskapetruska 17. augusta 2013 o 20:33 @drahyjohn nie, nejde tam voda @zareaguj Pekný komentár
janealli janealli 21. januára 2014 o 13:19 Lievance podľa tvojho receptu som robila dnes (potrebovala som minúť kyslú smotanu pred dátumom spotreby), len som pridala trošku postrúhaných jabĺk a sú výborné! Vďaka za dobrý a rýchly recept! @zareaguj Pekný komentár 1x roryna
Diskusia k receptu