Foto: jerica
Mám rada k rýchlej príprave večere vykostené karé z konca , kde začína krkovička,je to oveľa šťavnatejšie ako krátke. Je to jednoduché a manželov Zobraziť celý popisMám rada k rýchlej príprave večere vykostené karé z konca , kde začína krkovička,je to oveľa šťavnatejšie ako krátke. Je to jednoduché a manželov jazýček je v nebíčku.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
umyté karé , nakrájam na množstvo aké spotrebujem ,je to najlepšie čerstvé, (umývam v celku) , vyklepem , pokorením korenie na steak a pečené , nesolím , 3.6.2010 čas: 19.13 h
-
2
Okorenené rezne natriem horčicou , obalím v solamyle čas : 19.15 h
-
3
dáme vodu do taniera ,rezne rýchlo prepláchneme vo vode , musí to byť rýchlo !! na horúcu suchú panvicu dáme mokré rezne čas:19.18 h
-
4
pečieme na stredne silnom plameni , rezne na panvici horčicou hore bez oleja alebo masti čas : 19.19
-
5
otočíme na druhú stranu , pol min.prepečieme a prilejeme pol dcl vody , necháme na panvici do vyparenia , neprikrývam čas : 19.22
-
6
medzi tým , ako sa piekli rezne , mala som pripravené už uvarené rezance , ktoré som jemne posypala bylinkovou soľou. celá tá príprava bola veľmi rýchlo a chutné mäkučké šťavnaté mäsko. servírovala som čas 19.40
Diskusia k receptu