Rybací šalát

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009

Suroviny

300 g
150 g
 viazanička
 viazanička

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mrazené filé osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a krátko podusíme. Vychladnuté vykostíme a nakrájame. Majonézu rozmiešame s jogurtom alebo kyslou smotanou, pridáme nakrájanú cibuľu aj s vňaťou a podľa chuti okyslíme citrónovou šťavou.

  2. 2

    Hotový šalát obložíme nakrájanou reďkovkou. Na prípravu rybacieho šalátu môžeme použiť aj čerstvú varenú rybu.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Šaláty, Studené pokrmy, 50 jedál z rýb

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre