Rozmarínové kuriatko

morenajea - fotkamorenajea, 30. novembra 2010
Rozmarínové kuriatko
Foto: morenajea

Šikovne hotové na jednom pekáčiku

15 minút
príprava
40 minút
na 200 °C

Suroviny

1 ks
3-4 vetvičky




Postup

  1. 1

    Kuriatko si rozporcujeme. Ja robievam menšie porcie, teda stehienka na dve časti aj prsíčka rozpolím.

  2. 2

    Porcie mäsa osolíme a posypeme čerstvým rozmarínom, ktorý sme nakrájali na menšie kúsky.

  3. 3

    Zemiaky si nakrájame na menšie kúsky, dáme ich do vymasteného pekáčika. Osolíme ich, jemne opaprikujeme a na vrch položíme pár vetvičiek rozmarínu.

  4. 4

    Na takto pripravené zemiaky naukladáme pripravené mäso s plátkami masla. A už iba dáme piecť. Kto má rád, môže si spraviť aj plnku.

Diskusia k receptu

babidka
je to jednoduche a dobre , hned si mi na to urobila chut :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia