Romantický večer

mimka946 - fotkamimka946, 25. februára 2013
Romantický večer
Foto: mimka946

Sú to vlastne jahody v čokolade.Recept ktorý pozná každy no niekto mozno zabudol ze aj obyčajnými jahodami si môže spraviť krajši večer :) Preto Zobraziť celý popisSú to vlastne jahody v čokolade.Recept ktorý pozná každy no niekto mozno zabudol ze aj obyčajnými jahodami si môže spraviť krajši večer :) Preto ho pridávam aby si ho niekto jeden deň našiel a pripravil svojej polovičke krásny večer :)

Suroviny

500 g
trocha
cca 100 g




Postup

  1. 1

    Čokoládu s cerou si roztopíme nad parou.Nemala by byť riedka aby nám po jahodách neztekala :))

  2. 2

    Do stredu tanierika si dáme misku s čokoládou a okolo nej poukladáme jahody ktore sme si rozštvrtili.

  3. 3

    Najvhodnejšie je,aby sme si k tomu dali pohárik šampanského a krásny večer vo dvojici môže začať :) Dúfam,že sa niekomu raz zíde tak ako sa zišiel dnes mne :)

Diskusia k receptu

cesminaz
"Romanticky vecer"no viem si zivo predstavit...Fakt dobry nazov ;-))
miskalka1
Hneď by som taký večer brala, že by inšpirácia na víkend... :)
mimka946
Aj ja milujem jahody,no bez čokolady ale priateľ miluje jahodky v čokolade tak som sa pridala k nemu a spravila mu radosť :)
marianna76
No..., keby boli zo záhradky, na slniečku dozreté - hneď by lepšie vyzerali... ale takto, teraz vo februári...,akosi mi nejde chuť.
mimka946
Tieto aôe boli skvele z lidla :) a zahradku nemame takze aj v lete mi postacia z lidla :)
tori111222
neviem či sa to sem hodí.. ale nedávno mi moja známa hovorila:: Chcela som sebe aj manželovi na Valentína spraviť príjemný večer. Deti neboli doma. Kúpila som jahody, šľahačku, a plnenú čokoládu s karamelom. Všetko som pekne pripravila na tanierik, nalámala čokoládku na kúsky, jahody postriekala šľahačkou, zapálila sviečku a sadla som si na gauč a čakala.. Na to sa objavil môj starý v trenírkach, župane a papučiach, hodil sa vedľa mňa na gauč, otvoril pivo a zareval: kde ja zase ten pos..tý ovládač??? A tak si vychutnala celý ten obsah tanierika so šľahačkou a jahodami sama. ... zajedla to celou čokoládou, odpratala zo stola a .. do postele si zobrala knihu..;D)) a to sú manželia 29 rokov.. tento rok oslávia tridsiatku...ak sa to sem nehodí, prosím si to vymazať..




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia