Rohlíky plnené tvarohom fotorecept

ancicka - fotkaancicka, 9. apríla 2011
Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept)
Foto: ancicka

Takéto rohlíky sú veľmi dobré aj za studena.Robila som ich častejšie ešte ked boli moje deti školopovinné,ale aj teraz, občas si ich urobíme ako Zobraziť celý popisTakéto rohlíky sú veľmi dobré aj za studena.Robila som ich častejšie ešte ked boli moje deti školopovinné,ale aj teraz, občas si ich urobíme ako dnes.

20
porcií
15-20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

10 ks
300 g
8 ks čerstvé
1 ks
  podľa chuti
 na obalenie
 na vyprážanie
 na posýpanie




Postup

  1. 1

    Rohlíky rozrežem napoly,do misky dám tvaroh,pridám škoricový cukor,

    Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    ...do tvarohu vykrajem so všetkých rozkrojených rohlíkov striedky a rozmrvím ich.

    Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pridám 2 vajcia,kryštal cukor podľa chutí a rozmiešam.Malou lyžičkou plním rohlíky,(asi po dva lyžičky).

    Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Naplnené obalím v rozšľahanom vajci a v struhanke.

    Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Tesne pred pečením ešte raz vo vajci a opražím ...

    Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    ...s obidvoch strán na oleji do zlatista.Po opečení sú veľmi jemné.

    Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Opečené pocukrujem.

    Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept) - obrázok 7

Diskusia k receptu

marianne69
....nepoznam a nemam ani sajn ako to bude chutit,ale ten moj bude nadseny tymto receptom,kde je skorica a tvaroh,tam by aj byval...(KK)
sladkacokolada
ja to zasa poznám, robila to kedysi Iveta Malachovská v tv, len to obalovala iba vo vajci a davala to dcére do školy na desiatu, robila som to, je to dobré
mojack
Poznam, a robim to zo žemliciek. A teraz aj z malych bagetiek.
dorisa
Nepoznám ani ja takéto niečo, ale často mám staršie rožky, tak vyskúšam. Ďakujem za recept.
veronika353
Já jsem to taky dělávala dětem, když byly malé,ale používala jsem natenko nakrájenou veku(sendvič).Je to dost syté jídlo,už jsem to dávno nedělala,smažené už dělávám málo.
ketty3811
aj ja to robievam,ale bez škorice a neobaľujem v strúhanke.Je to výborné a spotrebujú sa aj staršie rožky.:-)
mery8658
Ja to tiež poznám, robievam aj jablkove z rohlíka odrežem konce a striedku vytlačím opačným koncom varechy malou lyžičkou natlačím postruhané ochutené jablka a namočím len vo vajíčku a vypražam len tesne pred podavaním aby nenavlhli.
rybarik2
Na tento recept som čakala. Veľmi dávno som to videla v televízii,
v nejakom programe to mali pripravené pre návštevu a nevedela som si to predstaviť. Tak teraz už viem, ďakujem. Tvaroh mám vždy doma a rožky tiež, tak už len skúsiť.
ancicka
Som rada že som prispela niektorím do kuchárskej knihy.Určite si ich obľubite .Dakujem za komentíky.
mia2404
jééj diky za pripomenutie , volakedy nám to mamina robievala často , ukladám do KK a urobím na víkend
thanicka
Tiez to znam a robim to praveze v rure je to zdravsie a nemusite to vyprazat len obalit v olivom oleji a supnut do rury
eva53
na tento recept som si dnes spomenula, keď som myslela na moju sesternicu, ktorá nám ho robila keď bola u nás na návšteve pred 45 rokmi ............nejako to rýchlo uletelo
bambulka
toto poznam,je to vyborne,hlavne ked pridu vnucata a chcu nieco sladke a rychlo na olovrant.
zlaticka
mňam aj ja som to už vyskúšala a je to vynikajúce ja som na strúhanku zabudla ale nechýbala




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia