Takéto rohlíky sú veľmi dobré aj za studena.Robila som ich častejšie ešte ked boli moje deti školopovinné,ale aj teraz, občas si ich urobíme ako dnes.
20
porcií
porcií
15-20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
10 ks |
|
300 g |
|
8 ks čerstvé |
|
1 ks |
|
podľa chuti |
|
na obalenie |
|
na vyprážanie |
|
na posýpanie |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Rohlíky rozrežem napoly,do misky dám tvaroh,pridám škoricový cukor,
-
2
...do tvarohu vykrajem so všetkých rozkrojených rohlíkov striedky a rozmrvím ich.
-
3
Pridám 2 vajcia,kryštal cukor podľa chutí a rozmiešam.Malou lyžičkou plním rohlíky,(asi po dva lyžičky).
-
4
Naplnené obalím v rozšľahanom vajci a v struhanke.
-
5
Tesne pred pečením ešte raz vo vajci a opražím ...
-
6
...s obidvoch strán na oleji do zlatista.Po opečení sú veľmi jemné.
-
7
Opečené pocukrujem.
v nejakom programe to mali pripravené pre návštevu a nevedela som si to predstaviť. Tak teraz už viem, ďakujem. Tvaroh mám vždy doma a rožky tiež, tak už len skúsiť.