Ríbezľový kečup

martapa - fotkamartapa, 3. augusta 2015
Ríbezľový kečup
Foto: martapa

Tento recept som dostala veľmi dávno od mojej kolegyne s takýmto názvom. Ja by som ho skôr nazvala Červené ríbezle na spôsob brusníc. Po dlhej dobe som ho tohoto roku urobila, pretože už konečne máme aj my jeden krík červenej ríbezle. Naozaj chutia ako brusnice.

15 minút
príprava
30 minút
na 100 °C

Suroviny

2 kg
1 kg
1 dl
1 ČL
1 ČL potlčené
1 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetko spolu zmiešať, povariť, horúce dať do fliaš. Netreba sterilizovať.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: