Ríbezľový kečup

martapa - fotkamartapa, 3. augusta 2015
Ríbezľový kečup
Foto: martapa

Tento recept som dostala veľmi dávno od mojej kolegyne s takýmto názvom. Ja by som ho skôr nazvala Červené ríbezle na spôsob brusníc. Po Zobraziť celý popisTento recept som dostala veľmi dávno od mojej kolegyne s takýmto názvom. Ja by som ho skôr nazvala Červené ríbezle na spôsob brusníc. Po dlhej dobe som ho tohoto roku urobila, pretože už konečne máme aj my jeden krík červenej ríbezle. Naozaj chutia ako brusnice.

15 minút
príprava
30 minút
na 100 °C

Suroviny

2 kg
1 kg
1 dl
1 ČL
1 ČL potlčené
1 ČL




Postup

  1. 1

    Všetko spolu zmiešať, povariť, horúce dať do fliaš. Netreba sterilizovať.

Diskusia k receptu

cesminaz
velmi zaujimave..a k comu sa to je? Pouziva sa to ako normalny kecup? :-)
tiginko
juuj, pozdravujem Liptovské Sliače, najdlhšiu dedinu na Liptove! Mám korene v Partizánskej Ľupči, kúsok od teba. Často tam chodievam, moja srdcovka...
martapa
Tiginko,aj ja veľmi rada chodím do Tvojej srdcovky.Naposledy som odtiaľ prišla s plným košom húb.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia