Rezance s medom a strúhankou

redakcia - fotkaredakcia, 18. augusta 2009
2
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 hrstí
4 PL
4 PL
4 PL




Postup

  1. 1

    Rezance dáme uvariť v mierne osolenej vode.

  2. 2

    Medzitým rozpustíme maslo, pridáme strúhanku, osmažíme, pridáme med a necháme ho bez smaženia či varenia pomaly rozpustiť.

  3. 3

    Pokvapkáme 6 kl citrónovej šťavy a touto zmesou prelejeme uvarené rezance.

Diskusia k receptu

Vymazať
elixir
Dnes bolo na obed. Mňam mňam. Rýchle (aj popri práci z domu) a čosi pre mlsákov ako sme my. :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia