Rebarborový krém

majsterka - bez fotkymajsterka, 9. mája 2010

Suroviny

400 g
400 g
200 g
2 bal.
2 bal.
250 g
300 g
1 bal .

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistenú rebarboru zalejte troškou vody,pridajte cukor a krátko povarte,zahustite jedným sáčkom vanilkového pudingu.Do pol litra mlieka dajte cukor , druhý vanilkový puding a uvarte na kašu.Do vychladenej vanilkovej kaše dajte tvaroh,zahustenú rebarboru a premiešajte zľahka s dobre vyšľahanou šľahačkou.Do vhodnej formy naukladajte piškóty,zakryte krémom,dajte druhú vrstvu piškót a druhú časť krému.Nechajte schladiť a podávajte ozdobené jahodami,šľahačkou a čokoládou

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Slovenská kuchyňa, Dezerty, Jarné, Varené

Diskusia k receptu

babidka
naozaj dobry napad , urcite vyskusam . na rebarborovy dezert nie je vela receptov :-)
3sandra3
fakt dobré, ,,tiež používam rebarboru , napr. do žemlovky, alebo tak ako sa robí jablkové pyté, tak robievam rebarborové pyté,,,len treba viac sladiť