Ražniči zo sójového syra v pikantnej omáčke
Rastislav Bekeš
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 8. novembra 2015
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 8. novembra 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Tofu a papriku nakrájame na rovnaké kocky, šampiňóny prerežeme na polovice, cibuľu na štvrtiny a rozoberieme na lupene. Napicháme na špajľu.
- 2
Ražniči pomaly opečieme zo všetkých strán na olivovom oleji dozlatista. Podávame s čili omáčkou a so šalátom, môžeme aj s pečenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu