Ražniči zo sójového syra v pikantnej omáčke

Rastislav Bekeš
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 8. novembra 2015
Ražniči zo sójového syra v pikantnej omáčke
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie

Suroviny

480 g (môže byť aj údený)
4 ks
3 ks
1 PL




Postup

  1. 1

    Tofu a papriku nakrájame na rovnaké kocky, šampiňóny prerežeme na polovice, cibuľu na štvrtiny a rozoberieme na lupene. Napicháme na špajľu.

  2. 2

    Ražniči pomaly opečieme zo všetkých strán na olivovom oleji dozlatista. Podávame s čili omáčkou a so šalátom, môžeme aj s pečenými zemiakmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia