RAW datle-čoko-nuts cake

teniska - fotkateniska, 18. marca 2014
RAW datle-čoko-nuts cake
Foto: teniska

rýchly, bez múky a bez cukru, zdravý a kvalitný

15 minút
príprava

Suroviny

1 hrnček
1/2 hrnčeka
1/4 hrnčeka
1/4 hrnčeka
Krém:
2
4 PL napr. Perla
4 PL
1/4 hrnčeka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cesto: Namočíme si odkôstkované datle do teplej vody na asi pol hodinku. Zatiaľ môžme ísť na krém -> zmixujeme ošúpané banány s maslom a medom a kakaom. Hotovo :) Po pol hodinke zlejeme vodu z datlí, datle dáme do misky, pridáme mandle, vlašské orechy a kakao, zmixujeme. Cesto utlapkáme na spodok formy, naňho nalejeme krém -> šupneme do mrazničky na min. 30 minút (potom sa to dá aj nakrájať a podávať civilizovane vo forme koláča). Ak nechceme a je to len pre nás na domáce mlsanie, pokojne si to dáme do misiek a šupneme do chladničky. Garantujem, že polovica sa ani len nedostane do formy, ale že ju spapáte pri príprave ;) dobrú zdravú chuť prajem!

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
hmmmm.... bez cukru.... a tie cukriky nalepene na perach, co tak mlsne oblizujes, su odkial teda? ;)