RAW datle-čoko-nuts cake

teniska - fotkateniska, 18. marca 2014
RAW datle-čoko-nuts cake
Foto: teniska

rýchly, bez múky a bez cukru, zdravý a kvalitný

15 minút
príprava

Suroviny

1 hrnček
1/2 hrnčeka
1/4 hrnčeka
1/4 hrnčeka
Krém:
2
4 PL napr. Perla
4 PL
1/4 hrnčeka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cesto: Namočíme si odkôstkované datle do teplej vody na asi pol hodinku. Zatiaľ môžme ísť na krém -> zmixujeme ošúpané banány s maslom a medom a kakaom. Hotovo :) Po pol hodinke zlejeme vodu z datlí, datle dáme do misky, pridáme mandle, vlašské orechy a kakao, zmixujeme. Cesto utlapkáme na spodok formy, naňho nalejeme krém -> šupneme do mrazničky na min. 30 minút (potom sa to dá aj nakrájať a podávať civilizovane vo forme koláča). Ak nechceme a je to len pre nás na domáce mlsanie, pokojne si to dáme do misiek a šupneme do chladničky. Garantujem, že polovica sa ani len nedostane do formy, ale že ju spapáte pri príprave ;) dobrú zdravú chuť prajem!

Diskusia k receptu

16 komentárov k receptu
@livinka - keď je raw nemôže byť maslooo? :-o jáááááááj to som nevedela :( pardón! ale nižšie sme písali, že to preto lebo mi aktuálne a akútne došiel kokosový olej - ale už je všetko naporiadku a aspoň si ma poučila do budúcna :) ďakujeeeeeeeeeem :)
@dorenika - také nepoznám, čo to jeee nakd tyčinky? :)
@teniska nie je za čo! raw je len to, čo neprešlo tepelnou úpravou.. takže maslo do raw určite nepatrí.. inak recept je super, ja ho určite skúsim s kokosovým olejom :)
@livinka - bože vidíš, to mi nedocvaklo :DDDD nevadí, už viem! čokoľvek ešte postrehneš, prosím neváhaj ma opraviť, nech sa naučím :) raw nováčikujem, ale strašne sa mi to páči, len sú to dosť piplačky :) a kokosový olej z ruky nedám! :D

Pridaj komentár k receptu: