Raw čokoládka

ailuj82 - fotkaailuj82, 28. apríla 2016
Raw čokoládka
Foto: ailuj82

Rýchla, chutná a hádam aj zdravá. Môže sa podávať aj ako puding.

10
porcií
15 minút
príprava

Suroviny

200 g kvalitná
200 g
2 ks
50 g
1 PL




Postup

  1. 1

    Mandle očistíme a zomelieme. Čokoládu roztopíme nad parou. Banány rozmixujeme spolu so sušenými brusnicami.

  2. 2

    Všeko spolu zmiešame, pridáme chia semiačka a naplníme do umelej misky vystlanej potravinárskou fóliou. Hmotu môžeme dať aj do pohárov (puding). Necháme stuhnúť v chladničke aspoň 2 hodiny.

Diskusia k receptu

jarunka
Cize tepelne nepripravovana? Preto raw? Inak more byt dobra.
afataga
Rcp sa mi pozdava, brusnice ale byvaju sladene, tak by som dala hrozienka, alebo datle




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia