Foto: tassiedevil
Ako vidím, mnohí nedôverujete ovseným vločkám...zaradte si ich do svojej výživy, neoľutujete....
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
Suroviny
70 g podľa možnosti organické |
|
200-250 ml alebo nízkotučné |
|
1/2 ČL |
|
2-3 PL (vlašské, brazílske,mandle mleté) |
|
1 ČL |
|
alebo mrazené |
|
4,-5 PL (ako náhrada za čučoriedky) |
|
1 ks nastrúhané |
|
Postup
-
1
ovsené vločky a sojové alebo kravské mlieko uvaríme na kašu, kto ako má rád, hustejšiu alebo redšiu, pridáme čerstvé alebo mrazené čučoriedky alebo blueberries, naložíme na tanier, pokvapkáme medom, posypeme škoricou, mletými orechami a nakoniec nastrúhame jablko a raňajky sú hotové.... Dobrú chuť.
Dakujem Vám všetkým za komentáriky:)
ja zvyknem takto robievať ovsené vločky + ostatné, čo máš ty a + orechy + domáci jogurt.
nádherný tanier, perfektné foto.
@alex áno, vie nám škodiť aj to, čo nám chutí...ešte sa rozlišuje, či boli ovsáky varené alebo iba zaliate podľa konštitučných typov (varené nemá kapha, nevarené vata, pitha)
@alex , samozrejme, že rozumiem čo hovoríš, každí sme iní...a pokiaľ tvoj organizmus netoleruje ovsené vločky, tak je niekde chyba a je potrebné si to overiť, že kde je problém.... tá odborníčka, ktorá ti povedala, že nie si typovo vhodná jesť vločky? aká to je diagnoza??? Takýchto odborníkov je žiaľ hodne a nemajú ani šajnu o čom hovoria....