Foto: evani
Kto nepoužíva vajcia myslím, že sa poteší tomuto receptu, tak ako som sa ja potešila, keď som ho našla na blogu veganotic.cz. okamžite som Zobraziť celý popisKto nepoužíva vajcia myslím, že sa poteší tomuto receptu, tak ako som sa ja potešila, keď som ho našla na blogu veganotic.cz. okamžite som ho bežala skúsiť a dopadlo to výborne. Pusinky chutili výborne.
príprava
na 100 °C
Postup
-
1
Zlejeme vodu z plechovky cíceru (vraj môže byť aj fazule, ale neskúšala som). Dáme vyšľahať, keď sa sneh spevní pridávame postupne práškový cukor.
- 2
Plech si vystelieme pečiacim papierom a trúbu predhrejeme na 100 stupňov.
- 3
Sneh okamžite po vyšľahaní dávame na plech ja som dávala normálne lyžicou, ale samozrejme sa dá aj cukrárenským sáčkom. Pusinky je lepšie robiť menšie, budú sa kratšie sušiť a budú lepšie držať tvar.
- 4
Sušíme na 100 stupňoch približne (toto je nevýhoda) asi 2 až 3 hodinky.
- 5
Keď už sú pusinky hotové vyberieme ich, necháme vychladnúť (nebudú sa lepiť o papier). Ja som ich poliala horkou čokoládou. Samozrejme, či si pusinky naplníte nejakým krémom, polevou, čokoládou je už na vás :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu