Pudingová torta

kacickaa - bez fotkykacickaa, 14. marca 2010
Pudingová torta
Foto: kacickaa
6
porcií
20 minút
príprava
25 minút
na 200 °C

Suroviny

1  balenie
100 g
475 ml
3 PL
1 balíček




Postup

  1. 1

    Mlieko necháme zovrieť s cukrom. Pridáme pudingový prášok rozmiešaný v troche mlieka a uvaríme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť.

  2. 2

    Lístkové cesto rozdelíme na dve časti a rozvaľkáme. Prvým plátom cesta vyložíme tortovú formu s priemerom 23 cm. Poukladáme naň detské piškoty a zalejeme pudingom. Priložíme druhým plátom cesta a spojíme aby nám puding počas pečenie nevytiekol.

  3. 3

    Vychladnutú tortu potrieme nutelou a šľahačkou. Podľa chuti môžme pridať ovocie .

Diskusia k receptu

jezibabka1
@kacickaa akurát dnes ráno som tento koláč stadeto stiahla, lebo sa mi nepáčilo foto, pre ostatných - skúste si ho upiecť, je výborný, ja ešte na piškotovú vrsvu dám postrúhané jablká so škoricovým a vanilkovým cukrom a posekanými vlašskými orechami
altyn
jezibabka: chvíľu som nechápal prečo sa Vám nepáčilo to foto a ako ste ho mohli stiahnuť keď ....ale hneď mi to došlo mi to. :-)))))))))
altyn
kacickaa: keď vieš pripraviť takúto maškrtu... nechceš sa už "očepčiť"? Som voľný... :-)))) ha-ha-ha Ale teraz vážne, vyzerá to výborne! Chystám sa do obchodu a možno to ešte dnes urobím.
altyn
Urobil som, nevyšlo to, chutné to je, no vypadá to úplne... inak. No bráško sa tešil, možno nabudúce to bude ako tvoje, asi viem kde som urobil chybu. :-)))