Pudingová torta nielen pre začiatočníkov fotorecept
Foto: flavia
Ak som naznačila v názve/nadpise, je to receptík (opäť na jednoduchú nepečenú maškrtu), ktorý chuťou, vzhľadom a nenáročnosťou poteší začiatočníkov aj skúsené gazdinky. Podrobný návod Zobraziť celý popisAk som naznačila v názve/nadpise, je to receptík (opäť na jednoduchú nepečenú maškrtu), ktorý chuťou, vzhľadom a nenáročnosťou poteší začiatočníkov aj skúsené gazdinky. Podrobný návod s fotopostupom.
príprava
Postup
-
1
Trištvrte litra mlieka dáme variť s jednou vanilkou.
-
2
Dva pudingové prášky vymiešame so zvyšným mliekom a jedným vanilkovým cukrom. Pripravíme klasický puding.
-
3
Do okrúhlej tortovej formy uložíme piškóty.
-
4
A potrieme ich džemom.
-
5
Piškóty zalejeme polovicou pudingu, a potom opäť- piškóty, džem a zvyšok pudingu.
-
6
Na vrch som si pripravila zmes pokrájaných piškót, kakaa, posekaných orechov, cukru a škorice.
-
7
Tortu necháme niekoľko hodín stuhnúť a potom ... dobrú chuť !!
Diskusia k receptu