Prekladané zemiaky

sasik113 - bez fotkysasik113, 12. júna 2012

Toto je recept zo života. Je veľmi ľahký recept len treba dobre ochutiť

20 minút
príprava
25-30 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
200 g
4 ks
2 ks
3 ks
10 plátkov
20 g




Postup

  1. 1

    Zemianky ošupeme , nakrájame na pol centimetra hrubé kolieska a uvaríme ich v slanej vode do polomaka , scedíme.

  2. 2

    Na spodok pekáčika poukladáme slaninu , zemiaky , cibuľu , salámu , papriku a paradajky pokrájané na kolieska.

  3. 3

    Všetko podľa chuti okorením a osolím pri zelenine solím viacej. Posypeme syrom. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia