Tento steak je najchutnejsim typom steaku.
1
porcia
porcia
5-10 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Postup je velmi jednoduchy len treba dodrziavat cas.Mäsko si umyjeme a hodime na panvicu s teplym(nie rozpalenym) olejom.Z vrchu okorenime a popichame vydlickou.V ziadnom pripade nepriltacame k panvici.
- 2
Potom otocime a znova okorenime.Znova otocime a nechame pripiect podla toho ako mame radi prepecene mäsko.Ja nechavam po druhom otoceni len 10 sek.z kazdej strany.
- 3
Ked je mäsko upecene servirujeme na taniery s hermelinom alebo bylinkovym maslom.Prilohu pisat nebudem kazdy ma rad inak,ja mam niekedy chut na opekane zemiaky a niekedy si dam s cerealnym pecivom.To je vsetko dobru chut. :D
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
mäsové lupienky.
:-) ..... proti gustu žiadny dišputát.... :-) ale napríklad:
a desiatky ďaľších....