Pravý rump steak
Autor receptu: tesak012
Tento steak je najchutnejsim typom steaku.
1 porcia |
5-10 minút príprava |
5 minút tepelná úprava |
Postup
- Postup je velmi jednoduchy len treba dodrziavat cas.Mäsko si umyjeme a hodime na panvicu s teplym(nie rozpalenym) olejom.Z vrchu okorenime a popichame vydlickou.V ziadnom pripade nepriltacame k panvici.
- Potom otocime a znova okorenime.Znova otocime a nechame pripiect podla toho ako mame radi prepecene mäsko.Ja nechavam po druhom otoceni len 10 sek.z kazdej strany.
- Ked je mäsko upecene servirujeme na taniery s hermelinom alebo bylinkovym maslom.Prilohu pisat nebudem kazdy ma rad inak,ja mam niekedy chut na opekane zemiaky a niekedy si dam s cerealnym pecivom.To je vsetko dobru chut. :D