Pravý rump steak

Autor receptu: tesak012

Tento steak je najchutnejsim typom steaku.

1
porcia
5-10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Postup je velmi jednoduchy len treba dodrziavat cas.Mäsko si umyjeme a hodime na panvicu s teplym(nie rozpalenym) olejom.Z vrchu okorenime a popichame vydlickou.V ziadnom pripade nepriltacame k panvici.
  2. Potom otocime a znova okorenime.Znova otocime a nechame pripiect podla toho ako mame radi prepecene mäsko.Ja nechavam po druhom otoceni len 10 sek.z kazdej strany.
  3. Ked je mäsko upecene servirujeme na taniery s hermelinom alebo bylinkovym maslom.Prilohu pisat nebudem kazdy ma rad inak,ja mam niekedy chut na opekane zemiaky a niekedy si dam s cerealnym pecivom.To je vsetko dobru chut. :D