Pomazánka MŇAM

slavik5 - fotkaslavik5, 22. októbra 2009

Táto pomazánka patrí k našim obľubeným,pretože má svoju vynimočnú chuť.Pripravujeme ju svojim priateľom ako pochúťku,ktorú majú radi.

15 minút
príprava

Suroviny

315 ml
5 strúčikov
200 gramov




Postup

  1. 1

    Príprava je jednoduchá a rýchla.Tatársku omáčku si vylejeme do misky.Pridáme pretlačené cesnakové strúčiky,najemno postrúhaný tvrdý syr napr.Eidam,Ementál.Všetko dobre premiešame a pochúťka je hotová.Pomazánku podávame formou jednohubiek so suchou klobáskou,vrch ozdobíme nakrájanou pažítkou alebo olivou.Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

fanynka83
mnam..tak toto moze bit dobre...to musim vyskusat..dik za recept..my sme s priatelom velmi na pomazanky takze ma tento recept velmi ,prevelmi potesil... :)
olimata
čo je to pomazánka? To, čo my na Slovensku voláme nátierka?
(na chlieb natierame, pomazanie dáva farár pred smrťou)
zemo
správne, dľa jazykového zákona chcem vydodanie trestu pre slavika5. Oušem nie výchovný, tu ženu nič nezachráni. Jestli by šiel udeliť najvyšší. Trest smrti! A bez posledného natrenia duchovným. P.S. Zdravím olimata, som rád, že nám pribúdajú do komunity ľudia, s ktorými sa isto iste nebudeme nudiť, lebo vycítili hneď intuitívne o čom je tento portál. :)
slavik5
No dakujem pekne za privitanie..Natierka a pomazanka je to iste.Aj ked si date do vyhladavaca slovo pomazanka,tak Vam tam najde pomazanky a nie "pomazanie."Aaale ved to je jedno,kazdy pouziva ine slova a vyrazy.NO nie?
fanynka83
suhlasim s uzivatelkou slavik5...je jedno ako to nazvete pretoze vsetci vieme o co sa jedna a hlavne ked sa o tom rozprava na portali o jedle...a tiez ma to pomazanie ani len napadlo,az pokial to sem uzivatel olimata nenapisal on sam...
seaton
ahoj slavik5 ja robím takú istú POMAZÁNKU a je veľmi chutná
modrykamen
A či ja za to môžem, že som z kraja, kde sa jedia "haluške na misky" a nikdy by som do úst nevzal halušky na miske? Ináč na chlieb si niečo natierame.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia