Pomarančový šalát

zuzananoskova - fotkazuzananoskova, 14. mája 2013

Recept na tento šalát je od mojej veľmi dobrej kamarátky Táničky, ktorá sa tiež venuje "blogovaniu". Teraz nie je síce sezóna pomarančov, ale zachladený Zobraziť celý popisRecept na tento šalát je od mojej veľmi dobrej kamarátky Táničky, ktorá sa tiež venuje "blogovaniu". Teraz nie je síce sezóna pomarančov, ale zachladený je úplne ideálny na teplé letné dni, ktoré pomaly, ale isto prichádzajú :-)

2
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

2 ks




Postup

  1. 1

    Olúpeme pomaranče, nakrájame, pridáme nakrájaný fenikel, aj jeho vňať, olivový olej, mleté čierne korenia a hrubú soľ. Dáme zachladiť a môžme podávať.

Diskusia k receptu

micanela
fenikel som objavila iba minulý rok ale musím povedať, že je to úžasná zelenina... s pomarančom je určite výborný
jankavaskova
mnaaaaam, ake chute ste mi narobili. robievame podobny feniklovy salat s jablckami, ochuteny citronom a je to presne ako sa tu pise ohromne osviezujuce. super tip na ten pomaranc, aj na tu prilohu k rybe....
izabella929
ešte by som ho posypala strúhanou čokoládou...lebo pomaranč a čoko sa veľmi k sebe hodia.-))) krásny šalátik.-)
zuzananoskova
Ďakujem za milé komentáre :-) Nooo, pravdupovediac s čokoládou si ho predstaviť neviem, ale čo nie je, môže byť. Veľakrát som zmiešala iba pomaranč s feniklom, dala zachladiť a mňaaam, najmä, keď prídete v lete od vody a vyberiete ho z chladničky ;-)
izabella929
hádam ti iba stačí vyskúšať.-) keď Lacibáči na ATV robí bravčové stehno na čokoláde, stálo by to za vyskúšanie.-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia