Foto: Pravda, Ivan Majerský
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mlieko prevaríme a osolíme. Pripravíme zámrvenku z polohrubej múky a vajec.
- 2
Nakoniec zámrvenku mrvíme do polievkovej zmesi a varíme do mäkka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
jedávala som keď som bola malá, ja som to volala "mrvance", nasladko bola výborná, konečne si ju uvarím, už som sa chcela pýtať mamy, ako ju varievala...
jedávala som keď som bola malá, ja som to volala "mrvance", nasladko bola výborná, konečne si ju uvarím, už som sa chcela pýtať mamy, ako ju varievala...