Plnená pečená paprika vegan

zuzananoskova - fotkazuzananoskova, 4. apríla 2015

Toto jedlo zbožňujem, je rýchle na prípravu a aj chuťovo lahodné. Verím, že nejednej návšteve ulahodíte :-)

2-3
porcie
15 minút
príprava
20 minút
na 175 °C

Suroviny

100 g
podľa chuti
1 ks
1/2 ks
7 - 9 ks




Postup

  1. 1

    Krúpky som uvarila al dente a vmiešala do nich pesto z medvedieho cesnaku. Primiešala som sójakrém, nastrúhané tofu, premiešala a zmesou plnila papriky.

  2. 2

    Plnené papriky môžete opiecť bez oleja na panvici s pokrievkou alebo na plechu v rúre.

  3. 3

    Môžete jesť so šalátom či chlebom.

  4. 4

    TIP: miesto krúpkov môžete použiť ryžu, bulgur, kuskus alebo aj pohánku.

  5. 5

    Dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu

meraxes
Kimlo, vaše ---UPRAVENE REDAKCIOU--- poznámky ku vegánskym receptom sú už vrcholne trápne, nemajú žiadnu informačnú hodnotu. Len prudíte a prudíte. K receptu: jedla som už vege verziu v omáčke so sójovou drťou a veľmi mi chutila, váš recept vyzerá rovnako chutne a jednoducho.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia