Foto: barbara13
Táto pizza je velmi jednoducha a vysledok stoji za to.ODPORUCAM
2PLECHY
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
15-20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
CESTO: | |
200 g |
|
10 g |
|
|
|
3 lyzice |
|
1 dl |
|
OBLOHA: | |
1 konzerva |
|
1 konzerva |
|
20 dkg |
|
20 koliecok |
|
|
|
20 dkg |
|
1 lyzica |
|
Postup
-
1
Vo vlaznej vode rozpustime drozdie.
- 2
Po rozpusteni ho vlejeme do misky s mukou a olivovym olejom osolime a vymiesame na hladke cesto ktore nechame 15 minut nakysnut na teplom mieste.
- 3
Potom ho rozvalkame na pomucenej doske a prenesieme na plech.
- 4
V malej miske sy zmiesame kecup s olivovym olejom.Touto zmesou potrieme cesto ktore sme preniesly na plech.
- 5
Na takto natreto cesto si podla vlastnej fantazie poukladame vsetky suroviny na oblohu je velmy dobre ak pizzu ukoncite syrom pizzu vlozte do vopred predhriatej rury a pecieme 15-20minut.DOBRU CHUT.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu