Foto: zuzlik0402
Ako spracovať zvyšky z chladničky.
20 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Lístkové cesto vyvaľkáme na tenučko, rozrežeme na polovice, malo by vyjsť na 2 plechy.
- 2
Na plech dáme papier na pečenie, lístkové cesto, potrieme kečupom, posypeme pizza korením a uložíme šunku. Na jedno cesto dáme ošúpané a nakrájané paradajky, šampiňóny, kukuricu a olivy, na druhé cesto dáme anglickú slaninku nakrájanú na hrubé rezance, tenké plátky cibule a rozmrvíme malú kocku bryndze.
- 3
Pečieme vo vyhriatej rúre na 110-120 stupňoch 50-55 minút. Pár minút pred dopečením posypeme strúhaným syrom.
- 4
Pozor - pečieme na nízkej teplote dlhší čas, keby sme piekli na vyššej teplote kratšie, cesto by bolo vysušené a tvrdé.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu