Ako spracovať zvyšky z chladničky.

20 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal.
1. varianta:
2. varianta:




Postup

  1. 1

    Lístkové cesto vyvaľkáme na tenučko, rozrežeme na polovice, malo by vyjsť na 2 plechy.

  2. 2

    Na plech dáme papier na pečenie, lístkové cesto, potrieme kečupom, posypeme pizza korením a uložíme šunku. Na jedno cesto dáme ošúpané a nakrájané paradajky, šampiňóny, kukuricu a olivy, na druhé cesto dáme anglickú slaninku nakrájanú na hrubé rezance, tenké plátky cibule a rozmrvíme malú kocku bryndze.

  3. 3

    Pečieme vo vyhriatej rúre na 110-120 stupňoch 50-55 minút. Pár minút pred dopečením posypeme strúhaným syrom.

  4. 4

    Pozor - pečieme na nízkej teplote dlhší čas, keby sme piekli na vyššej teplote kratšie, cesto by bolo vysušené a tvrdé.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia