Pizza

Autor receptu: zuzlik0402

Ako spracovať zvyšky z chladničky.

20 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Lístkové cesto vyvaľkáme na tenučko, rozrežeme na polovice, malo by vyjsť na 2 plechy.
  2. Na plech dáme papier na pečenie, lístkové cesto, potrieme kečupom, posypeme pizza korením a uložíme šunku. Na jedno cesto dáme ošúpané a nakrájané paradajky, šampiňóny, kukuricu a olivy, na druhé cesto dáme anglickú slaninku nakrájanú na hrubé rezance, tenké plátky cibule a rozmrvíme malú kocku bryndze.
  3. Pečieme vo vyhriatej rúre na 110-120 stupňoch 50-55 minút. Pár minút pred dopečením posypeme strúhaným syrom.
  4. Pozor - pečieme na nízkej teplote dlhší čas, keby sme piekli na vyššej teplote kratšie, cesto by bolo vysušené a tvrdé.