Foto: rous5
Paleo je svojím spôsobom alternatívny spôsob stravovania (v porovnaní s tým,ako jeme dnes), stravovanie jaskynného muža alebo človeka lovca a zberača. Všetko samozrejme zasadené Zobraziť celý popisPaleo je svojím spôsobom alternatívny spôsob stravovania (v porovnaní s tým,ako jeme dnes), stravovanie jaskynného muža alebo človeka lovca a zberača. Všetko samozrejme zasadené do našej modernej doby, preto sa potravou jaskynného človeka "lovca a zberača" len inšpirujeme (nikto asi nebude žiť zarastený chlpami niekde v jaskyni). Niekto striktnejšie,niekto menej. Ide hlavne o to nájsť si ten svoj štýl,ktorý vyhovuje individuálne každému z nás,na prospech celkového zdravia :)
porcií
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
Daj do hrnca asi 1cm vody a priveď do varu Medzitým karfiol rozdeľ na jednotlivé ružičky a každú rozkroj na polovicu. Do hrnca s vriacou vodou daj "pařáček" a naň naskladaj ružičky karfiolu, prikry pokrievkou a var nad parou po dobu 8 minút.
-
2
Rozohrejte rúru na 170 stupňov. Karfiol vytiahni z hrnca, daj ho do procesora alebo mixéra, pridaj cesnak, korenie a vajcia a rozmixuj na kašovité cesto. Cesto vylej na papier na pečenie na plech, rozotri rovnomerne do strán a okraje "zdvihni".
-
3
Cesto daj do rúry a peč cca 15 minút - potom na cesto daj náplň (domáci kečup, mäso, zelenina ...) a peč ďalších cca 20 minút
Diskusia k receptu