Pizza na paleo spôsob fotorecept

rous5 - fotkarous5, 30. novembra 2013
Pizza na paleo spôsob (fotorecept)
Foto: rous5

Paleo je svojím spôsobom alternatívny spôsob stravovania (v porovnaní s tým,ako jeme dnes), stravovanie jaskynného muža alebo človeka lovca a zberača. Všetko samozrejme zasadené Zobraziť celý popisPaleo je svojím spôsobom alternatívny spôsob stravovania (v porovnaní s tým,ako jeme dnes), stravovanie jaskynného muža alebo človeka lovca a zberača. Všetko samozrejme zasadené do našej modernej doby, preto sa potravou jaskynného človeka "lovca a zberača" len inšpirujeme (nikto asi nebude žiť zarastený chlpami niekde v jaskyni). Niekto striktnejšie,niekto menej. Ide hlavne o to nájsť si ten svoj ​​štýl,ktorý vyhovuje individuálne každému z nás,na prospech celkového zdravia :)

8
porcií
40 minút
príprava
30 minút
na 170 °C

Suroviny

1 ks
2 ks
2 strúčiky
 mix




Postup

  1. 1

    Daj do hrnca asi 1cm vody a priveď do varu Medzitým karfiol rozdeľ na jednotlivé ružičky a každú rozkroj na polovicu. Do hrnca s vriacou vodou daj "pařáček" a naň naskladaj ružičky karfiolu, prikry pokrievkou a var nad parou po dobu 8 minút.

    Pizza na paleo spôsob (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Rozohrejte rúru na 170 stupňov. Karfiol vytiahni z hrnca, daj ho do procesora alebo mixéra, pridaj cesnak, korenie a vajcia a rozmixuj na kašovité cesto. Cesto vylej na papier na pečenie na plech, rozotri rovnomerne do strán a okraje "zdvihni".

    Pizza na paleo spôsob (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Cesto daj do rúry a peč cca 15 minút - potom na cesto daj náplň (domáci kečup, mäso, zelenina ...) a peč ďalších cca 20 minút

    Pizza na paleo spôsob (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

mamatata2
Takže karfiol nám nahradí cesto,super , mámv KK kolonku paleo, tak ukladám a čoskoro vyskúšam, muž mi práve vraví, že sa pripojí k môjmu paleo stravovaniu.
renatad
prave sa pecie v trube :D s olivami paprikou, cibulkou a rajcinami




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia