Foto: figovnik
Postup
-
1
Potrebujeme : Na lanýže (na 30ks) : 200g kavalitnej čokolády, 100 ml smotany na šlahanie, 3 PL rumu (ja som dala Havanu), 3 PL pistáciovej pasty 100%-nej, 1PL kakaa. Na obalenie : sekané pistácie.
- 2
Postup: smotanu nahrejeme odstavíme, pridáme čokoládu, miešame kým sa neroztopí. Pridáme ostatné ingrediencie.
- 3
Dáme do chladničky na 2 hodiny (najlepšie na pol dňa). Potom tvarujeme malé guličky. Obalujeme v sekaných pistáciách.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
tu si kupujem aj čokolády na pralinky, aj formy na pralinky, atď .. :) Neviem ako sa dá spraviť po domácky to fakt netuším :(