Pikantné čokoládové miňonky
Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 11. decembra 2013
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 11. decembra 2013
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
40 ks
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme klasické piškótovo-kakaové cesto, ktoré natrieme na papier a upečieme. Vychladnutý plát natrieme malinovým džemom a polejeme čokoládovou polevou. Necháme vychladnúť.
- 2
Krém: Smotanu zohrejeme s nasekanými čili papričkami. Cez sitko nalejeme na čokoládu a vymiešame na krém. Necháme vychladnúť.
- 3
Vychladnutý plát s džemom a čokoládou nakrájame a ozdobíme čili krémom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu