Pečeňovec dubový na smotane

jozka - bez fotkyjozka, 26. septembra 2010
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 gr
2 ks
1 ks
100-150 ml




Postup

  1. 1

    Je sezóna húb našla som pečeňovec dubový a tak som ho nakoniec urobila na smotane pridala dve kuracie stehienka a mňamka hotová . Pečeňovec nakrájaj na kúsky udus na cibuli , pridaj ml. rascu ,soľ,korenie dus do mäkka spolu kuracími stehienkami môžu byť aj prsičká ale chuť to bude zase iná . Keď je to už mäkke polej vrch šľahačkou a dus chvíľku aby sa to zahustilo . Podávaj s cestovinou

Diskusia k receptu

mamatata2
Receptík vyzerá veľmi zaujímavo, len neviem, aká je to huba. Skúsim popátrať na internete a možno v budúcej sezóne nájdem tiež.
agora
Ako čistíš pečeňovec? dávaš dolu hornú kožku?
sracz
Ciao Jožka, nebuď "Pišta - egojišta" a prihraj do receptu (za ktorý veľmi pekne ďakujem) aj foto i s pečeňovcom dubovým! Vopred srdečná vďaka a veľa zdaru pri jesennej hubačke!
jozka
konečne som zistila ako sa sem dostať aby som odpovedala na otázky ,
-hm nefotila som
Pečeňovec nešúpem použijem tak ako je ,
- ale kto ho nepozná môže isť na - www. na huby .sk - tam je v galérii aj v atlase hub . Dakujem ešte pôjdem na pôvabnice fialové a lievik trubkovitý




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia