Foto: repkica
Ako zvyčajne som musela riešiť narýchlo niečo sladké zo surovín, čo dom dal :-)
10
porcií
porcií
35 minút
príprava
príprava
20 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Jablká som mala skôr väčšie. Hneď som zapla rúru aby sa vyhriala. 220°C-250°C.
-
2
Jablká umyjeme, prekrojíme na polovice a v mieste jadrovníka vydlabeme jamku. Tvaroh zmiešame s medom a hrozienkami. Jablká naplníme.
-
3
Jablká uložíme na plech, ja som ich podložila papierom na pečenie. Vložíme do vyhriatej rúry. Ja mám teplovzdušnú dala som 220°C
-
4
Teraz ich treba trochu strážiť. Ja som ich nechala v rúre 25 minút, a boli trochu viac mäkké ako bol pôvodný zámer. Musíte si to asi vyskúšať. Ozdobila som ich medovkou. Skúste :-)
Diskusia k receptu