Pečené broskyne s marcipánom
Radovan Žigray
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 15. júla 2014
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 15. júla 2014
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ovocie umyjeme, osušíme, rozpolíme a odkôstkujeme. Polovičky broskýň grilujeme, kým nie sú horúce.
- 2
Do každej polovičky vtlačíme marcipánovú guľku, navrch dáme kôpku mascarpone a posypeme podrvenými maslovými sušienkami.
- 3
Naplnené ovocie položíme na gril a pečieme, kým sa mascarpone neroztopí.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu