Pečené broskyne s marcipánom

Radovan Žigray
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 15. júla 2014
Pečené broskyne s marcipánom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

8 ks
100 g
125 g
50 g




Postup

  1. 1

    Ovocie umyjeme, osušíme, rozpolíme a odkôstkujeme. Polovičky broskýň grilujeme, kým nie sú horúce.

  2. 2

    Do každej polovičky vtlačíme marcipánovú guľku, navrch dáme kôpku mascarpone a posypeme podrvenými maslovými sušienkami.

  3. 3

    Naplnené ovocie položíme na gril a pečieme, kým sa mascarpone neroztopí.

Diskusia k receptu

evanaaa
Iste dobré, dala by som si takú grilovanú.....ale treba grilovať až kým budú horúce, nie "kým nie sú horúce".......alebo ano?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia