Foto: sorinka33
Čaro pečenej krkovičky som objavila na obede u kamaráta. Sama si ju robievam už nejakú tu dobu, teraz sa mi podarila zmes korenia, ktorá Zobraziť celý popisČaro pečenej krkovičky som objavila na obede u kamaráta. Sama si ju robievam už nejakú tu dobu, teraz sa mi podarila zmes korenia, ktorá jej dodala neskutočnú chuť :)
porcie
príprava
na 190 °C
Postup
-
1
Krkovičku okoreníme z oboch strán zmesou na cigánsku pečienku, majoránom. Položíme na olejom omastený plech a ešte zvrchu okoreníme mletou paprikou a trochou čili (resp. podlľa toho, aké pikantné to chcete mať).
- 2
Na plech okolo mäsa rozložíme hranolky, ktoré môžeme tiež okoreniť (ja som použila zmes na pečené kura a papriku).
- 3
Všetko pečieme 20 min na asi 190°C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu