Jednoduche a rychle
príprava
tepelná úprava
Suroviny
podla poctu osob |
|
1 balenie,tak ako sa predava v supermarketoch |
|
staci jeden kus |
|
2 strucky |
|
na osobu 1 pl lyzicu |
|
na osobu 1 cajovu lyzicku |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Ako prve si predvarime ploche spagetky,ako ich ja volam,scedime a premyjeme vodou. Por a susene paradajky nakrajame na mensie kusky,kolieska ci kocky,to uz podla vasho vkusu. Pretlacime si cesnak
- 2
Na hlbokej rozpalenej panvicke si rozpustime maslo a pridame k nemu pretlaceny cesnak,spenatove listky,por ,susene paradajky a pesto,vsetko pekne spolu premiesame a zalejeme smotanou.Okorenime a osolime.Ak to uz zacina bublat, pridame ploche spagetky a premiesame.Zasa si pockame na bublinky,este asi 30 sekund miesame a odstavime.
- 3
Podavame v hlbokom taniery posypane parmezanom,dobru chut :) Ak ma niekto rad,moze na zaciatku pridat kuracie prsia,no mne to velmi chuti aj bez nich :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Nenamacas susene paradajky pred pouzitim?
dakujem.
Tagliatelle som mala na mysli ;)