Foto: andy54
Rýchle, jednoduché a chutné. Chuťovka, s ktorou ohúrite návštevu.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Rozvaľkáme si cesto.
-
2
Rozkrojíme si párok na polovicu a podľa toho nakrájame cesto. Poprípade si párok môžete rozkrojiť ešte na polovicu po dĺžke. Potom bude viacej cítiť cesto.
-
3
Zatočíme párok do cesta, poukladáme na plech a potrieme vajíčkom.
-
4
Dáme piecť. Pečieme zhruba 20 minút pri 175 C, alebo pokiaľ nebude cesto zlatistej farby.
-
5
Mierne vychladnuté podávame. Dobrú chuť.
Ale musím úprimne povedať, že už to robiť nebudem:))
No ako rýchla chuťovka to je dobrý nápad.