Foto: mecom
Komerčný recept
Lákavé občerstvenie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Reďkovky nakrájame na malé kocky, zmiešame s malým množstvom majonézy a ochutíme soľou a korením. Šalát dáme na pečivo a obložíme parizerom. Ozdobíme uhorkou a pokrájanou jarnou cibuľkou.
Parizer Mecom
Zloženie: bravčové mäso 20 %, hydinové mechanicky separované mäso 17 %, hovädzie mäso 5%, bravčová slanina, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, modifikovaný škrob E 1422, sójový proteín, stabilizátor E 450, E 451, dextróza, koreniny a ich extrakty (s horčicou), stimulátor chutnosti E 621, zahusťovadlo E 407, chemická konzervačná látka E 250, cesnak, antioxidant E 300, E 316, farbivo E 120, aróma.
Salama s obsahom masa 25% je urcite lahodka ;) /nepocitam "separovane maso"/
Ake my mame na slovensku ale skvele normy na masove vyrobky... :D
www.noema.sk/noema/pdf/Charakteristika%20vyrobkov.pd...
a @megdesign ma pravdu ... aspon clovek vie, co nekupit ;-)
- zivocisna (bravcova) bielkovina - pod tym ani presne neviem co si predstavit
- aroma udiarenskeho dymu :-)))))))))
- prirodne koreniny a extrakty prirodnych korenin
- vytazky drozdia
- vytazky arom
- masova prichut
a tak podobne