Parizer s reďkovkovým šalátom

mecom - fotkamecom, 18. marca 2014
Parizer s reďkovkovým šalátom
Foto: mecom

Komerčný recept
Lákavé občerstvenie

10 minút
príprava

Suroviny

50 g
3 ks
1 ČL
1 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Reďkovky nakrájame na malé kocky, zmiešame s malým množstvom majonézy a ochutíme soľou a korením. Šalát dáme na pečivo a obložíme parizerom. Ozdobíme uhorkou a pokrájanou jarnou cibuľkou.

Diskusia k receptu

18 komentárov k receptu
mňa by zaujímalo, keďže je to recept na úrovni tých nedávnych párkových, či je to "parizer s reďkovkovým šalátom" kiki, viki, miki, riki, kikirikí alebo akô čô. okamžite ukladám do KK a v nedeľu pripravujem miesto slávnostného obeda. mimoriadne hodnotný recept. :-(
Ten Mecom to je sefkuchar akej restiky prosim Vas? Chcel by som od neho ochutnat aj ine jeho speciality.

Parizer Mecom
Zloženie: bravčové mäso 20 %, hydinové mechanicky separované mäso 17 %, hovädzie mäso 5%, bravčová slanina, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, modifikovaný škrob E 1422, sójový proteín, stabilizátor E 450, E 451, dextróza, koreniny a ich extrakty (s horčicou), stimulátor chutnosti E 621, zahusťovadlo E 407, chemická konzervačná látka E 250, cesnak, antioxidant E 300, E 316, farbivo E 120, aróma.

Salama s obsahom masa 25% je urcite lahodka ;) /nepocitam "separovane maso"/
nebudte az tak ironicki, varecha musi z niecoho zit, nebyt reklamy, nebolo by ani varechy, jedine, ze by ste ju chceli za poplatok
myslim si,ze je dobre mat aj taketo recepty,je to pre nich reklama a pre nas aspon vieme z coho vyrobky pozostavaju.Takto su hodnoteni aj sef kuchari a po dvoch-troch pridaniach po takychto hodnoteniach ich viac tu nevidno.Zaujimave,ze niektore recepty I ked je to recept tisickrat omielany na vareche a neprinesie nic nove je hodnoteny abnormalne mnam,iny zase I ked je dobry je uplne skritizovany.Vsetka cest,ze Mekom prinasa recepty so svojimi vyrobkami.
Hej normy su skvele. Najviac sa mi v nich pacia vyrazy ako:
- zivocisna (bravcova) bielkovina - pod tym ani presne neviem co si predstavit
- aroma udiarenskeho dymu :-)))))))))
- prirodne koreniny a extrakty prirodnych korenin
- vytazky drozdia
- vytazky arom
- masova prichut

a tak podobne
@jozka2 - akurat ze Mecom nenapisal z coho vyrobok pozostava, to napisal megdesign, cize tieto informacie vieme vdaka nemu, nie vdaka Mecomu. Ano keby tu dali reklamu na ich vyrobok a napisali k tomu zlozenie, proti tomu by som nemal skutocne nic, ale takto je to fakt skor usmevne. Hlavne sa rozhodne nejedna o recept.
náhodou mne sa takéto recepty tiež páčia: 1. hodnotný príspevok, z ktorého Varecha žije, 2. aspoň máme kde popustiť uzdu fantázii a trochu pošpásovať a pokritizovať bez toho, aby sa autor urazil...
Zial tieto ecka-cecka nepouziva len Mekom a co tak to trvanlive mlieko ktore vydrzy aj rok a sa mu nic nestane toastovy chlieb,ten mozte mat aj 3 mesiace v klude zabaleny v celofane v teple na kredenci a krmime tym deti a vsetko,vsetko co kupime je naeckovane.Kuracie stehienka tak popularne,kazde je napichnute mnohokrat az cez kost.Nasla som nadherne kuracie nozicky,kupila som,ze pridam do polievky,po uvareni som zistila,ze kazda je niekolko krat napichnuta doslova riadne dierky kade boli napichovane,vsetko som odniesla do parku pre potulne macky a kuracinu kupujem iba organic,urcite aj tam su umeliny ale aspon nevidim.
@jozka2 ja vsetko co v obchode chytim do ruky citam a pomaly zistujem, ze uz skoro nemam co kupit, ked vidim ako maju ludia plne voziky tych hnusnych veci, az mi pride zle, ked si predstavim, ze toto budu jest a krmit s deti, ako napr ten toastovy chlieb, dobosky so stuzenym tukom a pod. a o masovych vyrobkoch uz ani nehovorim
No, s tým toastovým chlebom to je fakt bieda... ale dá sa aj medzi takým nájsť dobrý, teda aspoň tu. Našli sme bio ražný, ktorý nám chutí (Finn Brød Bio Roggenmisch), ale to bola sprvoti tiež riadna pátracia akcia pri regále s pečivom...

Pridaj komentár k receptu: