Foto: katyperry31
Panna cotta je výborný dezert, preto som sa potešila keď Dr. Oetker prišiel s novinkou panna cotta v prášku. Ja som si tento dezert Zobraziť celý popisPanna cotta je výborný dezert, preto som sa potešila keď Dr. Oetker prišiel s novinkou panna cotta v prášku. Ja som si tento dezert samozrejme vylepšila, pridala som ricottu, aby bol môj dezert bohatší na bielkoviny a tým pádom o niečo "štíhlejší". Podobnú panna cottu som už robila s tvarohom, ale s ricottou sa mi páči viac, lebo je jemnejšia. www.fitnessdesserts.blogspot.sk
porcie
príprava
Postup
-
1
Panna cottu si pripravíme podľa návodu s mliekom a smotanou. Keď je hotová necháme ju chvíľu vychladnúť a potom do nej primiešame ricottu. Musí byť ešte trošku teplá lebo ak už bude príliš vychladnutá, ostanú nám hrudky, ktoré sa nebudú dať rozmiešať. Takže dobre to spolu zmiešame aby vznikol hladký krém bez hrudiek. Ricottovú panna cottu rozdelíme do dezertných misiek.
- 2
Rozmrazené jahody roztlačíme vidličkou na kašu a zmiešame s jednou ČL trstinového cukru. Odložíme do chladničky vychladiť na 2 hodinky. 1 porcia obsahuje: 12g tuku, 10g bielkovín, 25g sacharidov.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu