Palacinky zapekané so špenátom
Soňa Stachová
šéfkuchárka Downtown Backpacker‘s hostela v Bratislave, 10. novembra 2009
šéfkuchárka Downtown Backpacker‘s hostela v Bratislave, 10. novembra 2009
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme palacinkové cesto, ale hustejšie než na sladké palacinky (hrubšie palacinky lepšie udržia plnku). Rozmrazený špenát rozmiešame s cesnakom a štipkou soli.
- 2
Palacinky naplníme studenou špenátovou plnkou a preložíme do trojuholníka.
- 3
Posypeme eidamom a dáme zapiecť do ružova.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu