Palacinky zapekané so špenátom
			   Soňa Stachová
šéfkuchárka Downtown Backpacker‘s hostela v Bratislave, 10. novembra 2009
		   
		   šéfkuchárka Downtown Backpacker‘s hostela v Bratislave, 10. novembra 2009

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Pripravíme palacinkové cesto, ale hustejšie než na sladké palacinky (hrubšie palacinky lepšie udržia plnku). Rozmrazený špenát rozmiešame s cesnakom a štipkou soli.
- 2
 Palacinky naplníme studenou špenátovou plnkou a preložíme do trojuholníka.
- 3
 Posypeme eidamom a dáme zapiecť do ružova.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu