Foto: sonulienka
Mala som v mrazničke ešte čučoriedky, tak som sa rozhodla upiecť tento lahodný zákusok.
príprava
na 175 °C
Postup
-
1
Urobila som si piškótu tradične - vyšľahala bielka do tuha potom pridala cukor znovu do tuha vyšľahala, pridala žĺtky a rozmiešanú múku s PDP. Dala upiecť. Keď sa piškóta upiekla zatiaľ kým sa chladila som si vyšľahala mascarpone s práškovým a vanillkovým cukrom pridala som šľahačku/nevyšľahanú/ len som prilievala a na koniec želatínu na krém. Ešte raz všetko vymiešala a natrela na vychladnutý korpus. Poukladala som čučoriedky a na vrch som dala číru želatínu. Želatínu som robila podľa návodu na sáčku aj jednu aj druhú. Necháme v chladničky stuhnúť a môžeme koštovať. No a koláčik je na svete.
-
2
No a už máme aj kávičku a ideme na to. Pokiaľ som fotila mi aj pena na kávičky klesla tak rýchlo idem na to.
-
3
Vyskúšajte možno aj Vám pochutí.
Diskusia k receptu