Foto: hanina
Pred rokmi ho robievala často maminka. Pôvod nepoznám. Je rýchlo hotový a dobrý. Je možné použiť rôzne ovocie / aj zamrazené/. V neposlednom rade Zobraziť celý popisPred rokmi ho robievala často maminka. Pôvod nepoznám. Je rýchlo hotový a dobrý. Je možné použiť rôzne ovocie / aj zamrazené/. V neposlednom rade ho mám rada preto, že sa suroviny merajú kelímkom od jogurtu.
Suroviny
2 /300g/ kelímky |
|
2 /240g/ kelímky |
|
2 /240g/ kelímky |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
|
|
2 /240g/ kelímky |
|
2 /240g/ kelímky |
|
|
|
|
Postup
-
1
Všetky suroviny / okrem vajíčka a prášku do pečiva/ meriame podľa kelímka z jogurtu. Zmiešame dokopy a dobre vymiešame. Dáme na pomastený a múkou vysypaný plech.
- 2
Na cesto nasypeme, poukladáme ovocie .
- 3
Posypeme posýpkou, ktorú urobíme z 2 kelímkov hrubej múky a 2 kelímkov práškového cukru. Pokvapkáme herou/ alebo palmarínom/. Pečieme vo vyhriatej rúre približne 20 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu