Ovocná želatína

miqiqiqa - fotkamiqiqiqa, 31. októbra 2011
Ovocná želatína
Foto: miqiqiqa

Suroviny

1 ks
1 bal




Postup

  1. 1

    jahody odcedíme, šťavu dolejeme čistou vodou aby sme mali pol litra. Do šťavy vysypeme balíček potravinárskej želatíny a necháme 2 minútky odležať. Vylejeme to do hrnca a zohrievame. NESMIE TO ZAVRIEŤ. Jahody alebo iné ovocie, ktoré sme rozdelili do pohárikov ( cca 2 dcl ) zalejeme želatínou. Zo začiatku je to tekuté ale neskôr, keď ju dáme do chladničky stuhne. Môžme ju podávať so šlahačkou.

Diskusia k receptu

huck
Dietny, svieži, občerstvujuci dezertik, hlavne v letnych horučavach!
zinnajdha
Podľa tohto návodu by sa mi mala konečne vydariť. A nielen vydariť, ale možno si postup aj zapamätám...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia